Trolere 55x40x20cm potrivite pentru cabina Wizz Air

0
Trolere 55x40x20cm potrivite pentru cabina Wizz Air
4.6 (92.73%) 11 votes

Recent Wizz Air a schimbat dimensiunile bagajului de mana gratuit de la 42x32x25cm la 55x40x20 cm. Noile dimensiuni sunt mult mai incapatoare si mult mai populare in randul producatorilor de trolere. Mai jos vei gasi o colectie cu trolere numai bune de luat in cabina celor de la Wizz Air. Colectia este impartita in mai multe subcategorii dupa cum urmeaza:

Trolere ieftine de cabina sub 100 lei

Acestea sunt doar 3 dintre trolerele disponibile pe eMAG care pot fi luate in cabina si care se incadreaza in dimensiunile admisa de Wizz Air pentru un bagaj de mana. Pentru a vedea mai multe modele apasa butonul de mai jos si vei vedea toate produsele de pe eMAG care se incadreaza in suma de 100 lei.

Vezi pe eMAG toate trolerele sub 100 lei

Trolere ieftine de cabina intre 100 si 200 lei

Apasa pe butonul de mai jos pentru a vedea si alte modele de trolere care se incadreaza intre 100 si 200 lei. 

Vezi pe eMAG toate trolerele intre 100 si 200 lei

Trolere Lamonza sub 55x40x20cm

Lamonza este un brand cunoscut si face parte din gama de mijloc a gentilor de voiaj. Calitatea lor este foarte buna, iar preturile sunt accesibile. In colectiile lor vei gasi trolere de la 100 pana la 500 lei, in functie de necesitati si de calitate. Daca doresti sa vezi mai multe modele apasa pe butonul de mai jos si vei ajunge pe eMAG.

Vezi pe eMAG toate trolerele Lamonza

Trolere Samsonite de 55x40x20cm

 

 

Samsonite este cu siguranta una dintre cele mai bune branduri de genti si trolere. Calitatea lor este incontestabila. Preturile lor sunt mai mari in comparatie cu alte branduri insa un troler Samsonite este mult mai durabil in cumparatie cu orice alt troler. Daca printre pasiunile tale si afla si calatoriile atunci cu siguranta trolerele de la Samsonite vor fi pentru tine o investitie si nu o cheltuiala. Apasa pe butonul de mai jos si vei vedea toate modelele de trolere Samsonite pentru cabina Wizz Air cu dimensiunea de 55x40x20cm.

Vezi pe eMAG toate trolerele Samsonite

Speram ca ti-a placut colectia de trolere care se incadreaza in dimensiunea gratuita a celor de la Wizz Air. Nu uita, cu toate ca dimensiunea bagajului este mai mare, bagajul de mana nu il inlocuieste pe cel de la cala. Daca vrei sa transporti lichide in recipiente mai mari de 100ml sau daca vrei sa transporti obiecte care pot fi considerate periculoase atunci vei avea nevoie si de un bagaj de cala. Daca totusi nu ai gasit ceea ce iti doreai, poti incerca si acest site care vinde trolere ieftine, poate aici vei avea mai mult noroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here