Aparate de vidat alimente

0
Aparate de vidat alimente
4.9 (97.5%) 8 votes

Aparatul de vidat alimente este acum foarte popular datorita conservarii avantajoase pe care o ofera. Acesta scoate aerul dintr-un pachet cu alimente pentru a ajuta la pastrarea prospetimii lor. Orice gospodina este in cautarea celor mai bune solutii de depozitare a alimentelor si de mentinere a acestora proaspete o perioada cat mai lunga de timp si in cele mai bune conditii din punct de vedere al igienei. Cu un astfel de dispozitiv le poti sigila si congela pentru a preveni risipa, ele fiind mentinute in conditii optime de conservare. Practic, daca vrei alimente proaspete, ai nevoie de un aparat de vidat de calitate! Asadar, mai jos iti propunem diferite modele de aparate de vidat disponibile pe piata precum si modul in care acestea trebuie ingrijite si curatate.

Aparat de vidat FoodSaver FFS002X-01

Aparat de vidat FoodSaver FFS002X-01 

Aparatul de vidat FoodSaver FFS002X-01 permite pastrarea prospetimii alimentelelor de pana la 5 ori mai mult timp fata de metodele traditionale. Sistemul patentat de vidare FoodSaver inlatura aerul si previne ca alimentele sa vina in contact cu acesta. In ceea ce priveste realizarea pungilor, FoodSaver FFS002X are un spatiu special pentru depozitarea rolei si un cutter integrat. Produsul beneficiaza de o garantie de 5 ani! Economiseste spatiu de depozitare, deoarece pachetele vidate ocupa mai putin loc in congelator sau in frigider!

Verifica pretul pe evoMAG

Verifica pretul pe Cel.ro


Aparat de vidat FoodSaver FFS004X-01

Aparat de vidat FoodSaver FFS004X-01, 28 cm, 1 Viteza, Argintiu 

Pastreaza prospetimea alimentelor cu aparatul de vidat FoodSaver FFS004X-01 Acesta are un design compact si elegant ce permite depozitarea pe verticala. Astfel vei economisi spatiu de stocare in frigider! Fie ca le depozitezi in frigider sau congelator, prin vidarea cu FoodSaver alimentele se mentin proaspete. Perfect pentru pastrarea alimentelor care contin sos deoarece aparatul schimba automat nivelul de sigilare al pungii. Contine de asemenea si un furtun de vidare care va ajuta la pastrarea calitatii vinului si uleiului dupa deschiderea sticlelor dar si o tava de picurare detasabila pentru a colecta mici resturi ce apar in timpul vidarii alimentelor. Este detasabila si lavabila in masina de spalat vase. Acest produs beneficiaza de o garantie de 5 ani!

Verifica pretul pe evoMAG

Aparat de vidat Laica VT3114 

Aparat de vidat Laica VT3114, Gri 

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Laica VT3114 realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor in timp ce indicatoarele luminoase arata etapa ciclului de exploatare (aspirare si/sau sigilare) si functiile selectate (timpul de sigilare si presiunea de aspirare). El este la indemana pentru pastrarea unei varietati de alimente: uscate precum paine, paste, biscuiti sau umede precum carne, fructe, legume si toate alimentele care contin lichide. Gradul de vidare şi de sigilare poate fi controlat prin butoanele ”alimenti” si ”aspirazione”.

Verifica pretul pe eMAG

Verifica pretul pe evoMAG


Aparat de vidat Laica VT3112

Aparat de vidat Laica VT3112, Alb 

Elimina mirosurile neplacute din frigider cu aparatul de ambalare in vid Laica VT3112! Laica VT3112 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere. Compresorul are o capacitate maxima de 9 litri/minut. El absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. De asemenea, Laica VT3112 iti ofera posiiblitatea de a folosi pungi cu dimensiuni de 20 x 28 cm, de 28 x 36 cm sau de 28 x 300 cm, iar vestea buna este ca vei primi la pachet mai multe bucati din fiecare tip de punga in parte (20, 50, respectiv 2 bucati). 

Verifica pretul pe eMAG

Verifica pretul pe evoMAG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here