Top aspiratoare robot
4.8 (95%) 8 votes

Aspiratoarele robot sunt un bun ajutor in casa oricarei persoane care pune pret pe timp. Electrocasnicele au devenit din ce in ce mai inteligente si asta nu face decat sa ne usureze munca de zi cu zi. Curatenia este foarte importanta pentru orice camin in care doresti sa locuiesti cu placere si de aceea orice electrocasnic inteligent care te ajuta la treburile casnice este binevenit.

Aspiratoarele robot sunt o inventive destul de noua, iar ca orice noutate, pretul este putin mai piperat. De exemplu, cel mai scump aspirator pe care il gasesti pe eMAG este robotul Dyson 360 Eye la un pret de peste 4000 de lei. Robotul este inclus in topul celor de la cnet.com iar dupa laudele acestora, se pare ca acest aspirator isi merita banii.

Acest aspirator este cel mai impresionant aspirator de tip robot din cadrul magazinului EMAG, insa exista si variante la un pret mai mic cu performante foarte bune.

Robot de aspirare Dyson 360 Eye

Aspirator robot Dyson 360 EyeAspiratorul robot Dyson 360 Eye beneficiaza de functii inteligente cum ar fi Unique 360° vision system prin care memoreaza harta casei tale urmand ca apoi sa navigheze sistematic in poligonul memorat, Radial Root Cyclone™ technology prin care captureaza chiar si cele mai mici particule de praf, functia de detectare a obstacolelor si a scarilor, incarcare automata care presupune intoarcerea la statia de incarcare unde va petrece aproximativ 2 ore 45 minute, voice control, aplicatia de mobil si nu in ultimul rand senilele care il ajuta sa nu se impotmoleasca pe anumite suprafete. 

Avantaje: 

 • poate fi controlat si programat direct din aplicatia de iOS si Android
 • putere mare de absorbtie 
 • sistem de recunoastere a unei incaperi si abilitatea de a memora spatiul in care lucreaza
 • capabil sa se deplaseze singur la baza de incarcare a bateriei

Verifica oferta

Robot de aspirare iRobot Roomba 886

Aspirator robot iRobot Roomba 886Aspiratorul robot Roomba 886 este cel mai performant aspirator din categoria lui avand in acelasi timp si unul dintre cele mai bune preturi de pe piata. Aspira eficient praful si murdaria de pe toate tipurile de pardoseli si covoare.

Aspiratorul are incorporata functia Room to Room prin care gestioneaza curatenia in mai multe camere simultan. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati usile deschise si sa plasati peretii virtuali in dreptul usilor.

Avantaje:

 • curata toate tipurile de pardoseli si covoare
 • curatare eficienta in colturile camerelor si in zonele greu accesibile datorita periei laterale rotative
 • capacitate mare se stocare a murdariei si indicator de cos plin
 • sistem inteligent care previne incurcarea in cabluri sau covoare
 • senzori detectare scari
 • durata de viata de 180 minute si incarcare automata la statie

Verifica oferta

Robot de aspirare Samsung PowerBot Essentials

Aspirator robot Samsung PowerBot EssentialsAspiratorul robot Samsung PowerBot Essentials beneficiaza de functia CycloneForce care il ajuta sa asigure o putere de absorbtie ridicata pentru un timp indelungat, functia FullView Sensor™ 2.0 pentru a il ajuta sa detecteze obstacolele si colturile camerei pentru care va folosi o putere de absorbtie cu 10% mai puternicaVisionary Mapping Plus System prin care seteaza coordonatele casei tale si gaseste traseul optim pentru o aspirare cat mai eficienta. La fel ca si aspiratoarele precedente, si robotul Samsung PowerBot Essentials “cunoaste drumul catre casa”, in momentul in care puterea bateriei scade, acesta se va deplasa automat la statia de incarcare si va ramane acolo pana cand va fi incacat complet, urmand sa iti reia traseul din ultimul punct in care a fost inainte sa se intoarca la statie. Nici rotile acestuia nu sunt de neglijat, rotile Easy Pass™ trec cu usurinta de majoritatea obstacolelor, cum ar fi cabluri sau praguri, astfel va lucra incontinuu fara a fi supravegheat. 

Avantaje:

 • este potrivit pentru orice suprafete
 • sistemul Cyclone mentine puterea de aspirare pe o perioada indelungata
 • detecteaza colturile si le curata de 3 ori, folosind o putere de absorbtie cu 10% mai puternica
 • roti care trec peste obstacole si il ajuta sa isi continue treaba

Verifica oferta

Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01

Aspirator robot Philips SmartPro Active FC8810/01Aspiratorul robot Philips SmartPro Active FC8810/01 foloseste 6 senzori cu infrarosu prin care detecteaza si evita obstacolele din casa. La fel ca si celelalte aspiratoare, se intoarce automat la statia de incarcare si este capabil sa isi optimizeze singur traseul de curatare. Durata bateriei este de 90 de minute, mai mult decat suficient sa curete o casa intreaga dintr-o singura incarcare. Singurul impediment al acestui aspirator il reprezinta sistemul de deplasare. Anumite obstacole sunt capabile sa il blocheze si de aceea este bine sa va asigurati ca nu exista nimic care sa ii stea in cale. Cea mai sigura metoda este de a supraveghea prima aspirare a acestuia. Astfel veti stii ca si la celelalte aspirari se va comporta similar.

Avantaje: 

 • pret redus
 • senzori inteligenti prin care detecteaza obstacole si prin care se ghideaza
 • baterie puternica Li-ion de 90 minute
 • incarcare automata 

Verifica oferta

Acestea au fost aspiratoarele pe care noi le recomandam. Daca nu te-ai decis inca atunci iti recomandam sa citesti ghidul de mai jos. Astfel iti vei face propria ta parere despre modul in care ar trebui sa iti alegi viitorul aspirator robot.

Ghidul cumparatorului unui aspirator robot

Autonomia

O autonomie de minim 30 de minute este suficienta pentru un aspirator tip robot. In 30 de minute acesta va aspira o suprafata destul de mare. Ce este mai important in ceea ce priveste autonomia aspiratorului este modul si perioada de incarcare in statia acestuia. Majoritatea aspiratoarelor folosesc functii de incarcare automata, adica in momentul in care aspiratorul ramane fara baterie acesta se intoarce in statia de incarcare si ramane acolo pana este incarcat complet, insa nu toate se incarca in aceeasi perioada de timp.

Sistemul de deplasare

Covoarele sau cablurile pot fi un obstacol in fata oricarui aspirator de aceea este important ca sistemul de deplasare sa fie unul puternic care poate face fata acestor obstacole. Scopul aspiratoarelor robot este de a lucra singure fara a fi nevoie de supraveghere. Daca aspiratorul se impotmoleste fix dupa ce tu ai plecat de acasa acesta va ramane pe toata durata zilei intr-un singur punct. Unul dintre cele mai eficiente sisteme de deplasare pe care le-am vazut este sistemul Dyson 360 Eye care foloseste senile in lor de roti. 

Senzorii de navigare in incaperi

Senzorii sunt extrem de importanti pentru ca aspiratorul se bazeaza pe coordonatele pe care acestia le traseaza. Daca aceste coordonate nu sunt perfecte colturile casei tale vor ramane neaspirate. Unele aspiratoare au in pachet accesorii auxiliare care ajuta la incadrarea unei incaperi, iar altele folosesc tehnologii inteligente prin care sunt capabile sa memoreze spatiile chiar si fara aceste accesorii.

Detectia obstacolelor

Aceasta tine tot de senzorii integrati in sistemele aspiratoarelor. Majoritatea au sisteme separate prin care reusesc sa detecteze obstacole, cum ar fi mobila sau alte obiecte mari. Tehnologia este destul de avansata, iar noile modele o folosesc deja pentru a functionare cat mai buna a aspiratorului.

Puterea de absorbtie

Nu este nicidecum ultimul punct pe care sa il ai in vedere atunci cand cumperi un aspirator. Scopul acestuia este de a iti curata casa, iar fara o putere de absorbtie mare aspiratorul nu va face fata oricarei murdarii. 

Magazine care comercializeaza aspiratoare robot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here